Ραδιοφωνικός σταθμός
Γιορτές, ΕκδηλώσειςΔελτία τύπουΘρησκευτικά, Θεολογικά

Εκδήλωση προς τιμή του Κερκυραίου μακαριστού Αρχιεπισκόπου Θυατείρων κυρού Αθηναγόρα Καββάδα

Εκδήλωση προς τιμή του Κερκυραίου μακαριστού Αρχιεπισκόπου Θυατείρων κυρού Αθηναγόρα Καββάδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4/3/2018 στο Πνευματικό κέντρο του Ι.Ν.Αγ.Παρασκευής Νέας Πεντέλης η εκδήλωση προς τιμή του Κερκυραίου μακαριστού Αρχιεπισκόπου Θυατείρων κυρού Αθηναγόρα Καββάδα.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε μνημόσυνο και μετά ακολούθησε παράθεση πρωινού για όλους στο πνευματικό κέντρο του ναού. Στη συνέχεια η καλλίφωνη χορωδία της Ομοσπονδίας Κερκυραικών Συλλόγων Αττικής (ΟΣΚΑ) μας μετέφερε νοερώς στην Κέρκυρα μέσα από τα τραγούδια και τη μουσική της.

Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό ο προιστάμενος του Ι. Ναού πρωτ. Ιωάννης Σαββάκης και ο Πρόεδρος της ΟΣΚΑ κ. Παργινός. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η κυρία Ν. Μιχαηλίδη,η οποία εκπροσωπούσε τον κ. Πρέσβυ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθησε η ομιλία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ναζιανζού κ.κ. Θεοδώρητου και του διδάσκοντος στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο Δρ. Δημ. Μεταλληνού. Την όλη εκδήλωση συντόνισε ο θεολόγος-συγγραφέας κ. Ε. Σημαντήρης, ο όποίος και την έκλεισε απευθύνοντας λίγες σκέψεις σχετικά με την προσωπικότητα του Αθηναγόρα.

Ακολούθησε πλούσιο γεύμα. Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως, διερμηνεία στην Ελληνική νοηματική γλώσσα έκανε η υπ. διερμηνέας κα Ευαγγελία Τσάντου, η οποία προσέφερε σε κωφούς αδελφούς μας την δυνατότητα της προσβασιμότητας στα δρώμενα.

 

Ετικέτες

WebTeam

Ομάδα ανάπτυξης web, ψηφιακού προφίλ και πολυμέσων Ι.Μ. Κέρκυρας. Live Streaming & Podcasting | Επικοινωνία web@imcorfu.gr

Σχετικά άρθρα

Close