Ραδιοφωνικός σταθμός
Δελτία τύπου

Κατασκηνώσεις 2021 – Αιτήσεις – Κανονισμός

Κανονισμός Λειτουργίας Κατασκηνώσεων Ιεράς Μητροπόλεως (παρακαλούμε όσοι θέλουν να στείλουν τα παιδιά τους να τον μελετήσουν πριν υπογράψουν την αίτηση)

 1. Κατά την ημέρα της αναχώρησης ο γονέας θα προσκομίσει βεβαίωση αρνητικού Rapid Test ή μοριακού τεστ του παιδιού, το οποίο θα έχει διεξαχθεί το πολύ 48 ώρες πριν το ξεκίνημα της κατασκήνωσης
 2. Κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου θα γίνει με ευθύνη της κατασκήνωσης self test σε όλα τα παιδιά, με την συναίνεση των γονέων που είναι προαπαιτούμενη για να γίνει δεκτό το παιδί στην κατασκήνωση.
 3. Η παρακολούθηση του προγράμματος της κατασκηνώσεως είναι υποχρεωτική. Δεν επιτρέπεται η αποχώρηση των παιδιών από την κατασκήνωση πριν ολοκληρωθεί η περίοδος (παρεκτός για λόγους υγείας).
 4. Δεν επιτρέπεται η χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην κατασκήνωση.

5 Απαγορεύεται αυστηρώς το επισκεπτήριο, καθόλη την διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου, λόγω κορονοϊούυ. Για οποιοδήποτε πρόβλημα οι υπεύθυνοι θα επικοινωνήσουν αμέσως με τους γονείς. Τα παιδιά θα μπορούν να έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα φυλάγεται από τους υπευθύνους και το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιείται από τα ίδια για επικοινωνία με τους γονείς κάθε απόγευμα 7-7.30 μ.μ.

 1. Ο χωρισμός των παιδιών ανά ομάδες γίνεται με βάση την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και την Ενορία που προέρχονται. Την τελική ευθύνη έχουν οι υπεύθυνοι της κατασκηνώσεως.
 2. Οι γονείς παρακαλούνται να ενημερώσουν τους υπευθύνους για τυχόν αλλεργίες που έχουν τα παιδιά ή φάρμακα που παίρνουν. Απαγορεύεται αυστηρώς τα παιδιά να έχουν στην κατοχή τους οποιαδήποτε φάρμακα. Την ευθύνη για την χορήγηση φαρμάκων σε περίπτωση προβλημάτων υγείας, κατόπιν συνεννοήσεως με τους γονείς, έχουν οι υπεύθυνοι των κατασκηνώσεων.
 3. Η κατασκήνωση συνεργάζεται με γιατρό και νοσηλεύτρια, οι οποίοι παρέχουν τις υπηρεσίες του όταν παραστεί ανάγκη. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας των παιδιών ενημερώνονται αμέσως οι γονείς.
 4. Στην κατασκήνωση απαγορεύεται το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.
 5. Παρακαλούνται οι γονείς να μην δίνουν στα παιδιά χρήματα και αντικείμενα αξίας. Η κατασκήνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες.
 6. Η αναχώρηση για κάθε κατασκηνωτική περίοδο γίνεται στο ΑΚΤΑΙΟΝ στις 8 το πρωί, την ημέρα που ξεκινά η περίοδος. Η επιστροφή γίνεται την τελευταία ημέρα περίπου στις 11.30 το πρωί. Δεν προβλέπονται μετακινήσεις από και προς την κατασκήνωση κατά την διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου. Οι γονείς μπορούν να φέρουν τα παιδιά τους οι ίδιοι στην κατασκήνωση σε καθορισμένη ώρα.
 7. Τα τροφεία για κάθε παιδί είναι 50 Ευρώ και συμπεριλαμβάνουν και το self-test. Δεν συμπεριλαμβάνουν το προαπαιτούμενο rapid test ή μοριακό. Όταν συμμετέχουν στην κατασκήνωση δύο αδέρφια, τα τροφεία είναι 30 Ευρώ για κάθε παιδί. Παιδιά από τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες δεν καταβάλουν τροφεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στην Ιερά Μητρόπολη, για να κατατεθεί δήλωση συμμετοχής μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2661039912 ή να στέλνετε mail στο info@imcorfu.gr

Κατεβάστε την αίτηση εδώ
Εμφάνισε περισσότερα

WebTeam

Ομάδα ανάπτυξης web, ψηφιακού προφίλ και πολυμέσων Ι.Μ. Κέρκυρας. Live Streaming & Podcasting | Επικοινωνία sms@1sm.gr

Σχετικά άρθρα

X