Ραδιοφωνικός σταθμός
Προσεχής εκδηλώσεις
Νέα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΠΑΞΩΝ & ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων σας ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια λειτουργίας της σχολής γονέων, θα γίνουν τρείς διαδικτυακές συνάξεις, με την βοήθεια του προγράμματος ΖΟΟΜ.
  • Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 20:00 μ.μ. Ομιλητής θα είναι ο π. Γεώργιος Μίλκας, θεολόγος, υπεύθυνοςτης ενορίας Ευαγγελιστρίας Ευόσμου, άνθρωπος με πλούσιο έργο στον τομέα της ποιμαντικής της οικογένειας, με θέμα : «Βήματα προς την Αγιότητα στο πλάι των παιδιών μας».
  • Η δεύτερη συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 07 Μαρτίου 2021 και ώρα 20:00 μ.μ. Ομιλητής θα είναι ο π. Αντώνιος Καλλιγέρης, διευθυντής του Γραφείου ποιμαντικής της οικογένειας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, με θέμα : «Καλλιέργεια της σχέσης μέσα από την προσωπική καλλιέργεια και αυτοβελτίωση».
  • Η τρίτη συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 και ώρα 20:00 μ.μ. Ομιλητής θα είναι ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος-Λίβυος, γνωστός συγγραφέας, κλληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας στην Κρήτη, με θέμα : «Η εμπιστοσύνη στη σχέση του ζευγαριού».
Οι συναντήσεις θα αρχίζουν τις 20:00 μ.μ. και θα λήγουν τις 21:30 μ.μ.
Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στην όμορφη αυτή προσπάθεια της Ιεράς μας Μητροπόλεως ας στείλει στο info@imcorfu.gr αίτημα συμμετοχής για να του αποσταλεί ο σύνδεσμος.
Εμφάνισε περισσότερα

WebTeam

Ομάδα ανάπτυξης web, ψηφιακού προφίλ και πολυμέσων Ι.Μ. Κέρκυρας. Live Streaming & Podcasting | Επικοινωνία sms@1sm.gr

Σχετικά άρθρα

X