Ραδιοφωνικός σταθμός
Δελτία τύπουΚοινωνικά θέματα

Προσφορά δεμάτων από το Τάγμα Εθνοφυλακής Κέρκυρας στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της τοπικής Εκκλησίας

Προσφορά δεμάτων από το Τάγμα Εθνοφυλακής Κέρκυρας στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της τοπικής Εκκλησίας

Την Παρασκευή 18 Μαϊου 2018 ο Διοικητής και τα στελέχη του Τάγματος Εθνοφυλακής Κέρκυρας, έπειτα από πρωτοβουλία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, πρόσφεραν δέματα στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Ι.Μ. Κερκύρας.

Τα δέματα τροφίμων και ρουχισμού παρέλαβε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, ο οποίος και ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας το Τάγμα Εθνοφυλακής του νησιού, ευχόμενος στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, ο Χριστός να ενδυναμώνει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας, που αποτελούν τους άγρυπνους φρουρούς της Ελλάδος και στέλνουν καθημερινά ισχυρό μήνυμα κυριαρχίας και αποτροπής, σε όποιον επιβουλεύεται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.

Ακόμη ο κ. Νεκτάριος τόνισε ότι η τοπική Εκκλησία προσεύχεται στον Τριαδικό Θεό, ώστε να απελευθερωθούν σύντομα τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας, που βρίσκονται όμηροι των τουρκικών αρχών στις φυλακές της Αδριανουπόλεως.

 

Ετικέτες

WebTeam

Ομάδα ανάπτυξης web, ψηφιακού προφίλ και πολυμέσων Ι.Μ. Κέρκυρας. Live Streaming & Podcasting | Επικοινωνία web@imcorfu.gr

Σχετικά άρθρα

Διάβασε επίσης
Close
Close