Ραδιοφωνικός σταθμός
Γιορτές, ΕκδηλώσειςΔελτία τύπου

Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Το μεσημέρι της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου 2019 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας στα Μουράγια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος ευλόγησε την βασιλόπιτα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, ο βουλευτής κ. Δημήτρης Μπιάγκης, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας κ. Γιώργος Μαχειμάρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας κ. Ζορμπάς, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και των άλλων αρχών του τόπου, ο ιερός κλήρος, τα εκκλησιαστικά συμβούλια και πιστοί.

Ο κ. Νεκτάριος ευχήθηκε να είναι δημιουργική η νέα χρονιά, με ασφάλεια και ηρεμία και κυρίως πίστη στον Χριστό, τον Δωρεοδότη του χρόνου και ο τόπος να προχωρήσει όχι μόνο αντιμετωπίζοντας τα καθημερινά του προβλήματα, αλλά και παλεύοντας για την πνευματική του ακμή!

Ετικέτες

WebTeam

Ομάδα ανάπτυξης web, ψηφιακού προφίλ και πολυμέσων Ι.Μ. Κέρκυρας. Live Streaming & Podcasting | Επικοινωνία web@imcorfu.gr

Σχετικά άρθρα

Close