Ραδιοφωνικός σταθμός
Δελτία τύπου

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος Αγίου Αθανασίου Αγρού έκανε το πρωί της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Μελίτων.

Ο κ. Μελίτων τέλεσε την θεία λειτουργία  και εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες προς τη γερόντισσα Ευφημία διότι μοναχές από το μοναστήρι διακόνησαν και διακονούν στο μοναστήρι της Παναγίας στο Μπαλουκλή στην Κωνσταντινούπολη, όπως επίσης και για την δύναμη που ο μοναχισμός προσφέρει στην Ορθοδοξία και στους ανθρώπους.

Θυμήθηκε την επίθεση που μοναχές είχαν δεχθεί στο Μπαλουκλή και την παράκληση του Παντοκράτορος Κυρίου που έσωσε το μοναστήρι και ευχήθηκε να δίνει ο Θεός δύναμη να συνεχίζουν το έργο που ξεκίνησαν επί μακαριστού Μητροπολίτου Κερκύρας Πολυκάρπου.

Τέλος, επειδή με την επίσκεψη αυτή ολοκληρώθηκε το προσκύνημά του στην Κέρκυρα, ευχαρίστησε διά μία εισέτι φορά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο για την αγάπη και την ευλογία που έδωσε.  

WebTeam

Ομάδα ανάπτυξης web, ψηφιακού προφίλ και πολυμέσων Ι.Μ. Κέρκυρας. Live Streaming & Podcasting | Επικοινωνία web@imcorfu.gr

Σχετικά άρθρα

X